Om ytterligare referenser önskas, vänligen kontakta oss.

42 cabins built 81 hytter byggda 34 cabins built 56 cabins built 20 cabins built Läs vad våra kunder säger om oss!
Mai-Britt Horten
97070025
hortenmb@online.no
Spesialsykepleier

Efter att timmerstugan byggts under hösten så är vi lyckliga över resultatet och samarbetet med Latlaft. Företagets representanter och anställda har varit professionella och välorganiserade för att hantera alla led i processen. Vi fick återkoppling på alla frågor, ändringar, justeringar som vi ville ha. Vi ritade även en skiss med åtgärder hur vi ville ha stugan och Latlafts arkitekt / ritade och kom med goda förslag på lösningar och möjligheter. Leverans och utförande var precis enligt arbetsplanen och alla finansiella transaktioner har varit effektiva och oproblematiska. Vi är mycket nöjda med kvaliteten och slutresultatet och skulle utan att tveka använda Latlaft igen.

Stale Olsen
90961535
staleo71@gmail.com
Försäljningschef på Follo Hus AS

Ända sedan vi först kontaktade "Latlaft" så kände vi att vi hade att göra med ett mycket professionellt och kompetent företag. De gav snabb återkoppling på allt som vi frågade om, de lyssnade på vår återkoppling och vi anpassade den valda stugan till den valda stugmodellen enligt våra önskemål väldigt snabbt. "Latlaft" har under hela processen hållit sig till de löften om tider som de lovat. Vi hade den stora förmånen att följa arbetet med snickaren under höstlovet 2012. Snickarlaget visade sig vara högkvalificerade och uppvisade hög nivå av arbetsetik. Ovanpå detta, priset var vi också mycket nöjda med. I början så kontaktade vi flera norska tillverkare av stugor och ingen av dem kunde matcha priset eller de snabba utförandet som "Latlaft".

Ole Per Hustad
90658233 - 91316330
LSHUSTA@ONLINE.NO
Konfidentiell

Vi har länge drömt om att äga en bergsstuga. Det var en dyr dröm fram till det att vi kom i kontakt med Latlaft, som kunde erbjuda en underbar stuga långt under de priserna som norska leverantörer erbjöd. Det var mycket trevligt att göra affärer med ett så fint företag. Vi besökte fabriken och inspekterade vår stuga och allting var perfekt och det var verkligen intressant att se hur varje detalj tillverkades. Snickarna som satte upp stugan i Norge var bra, vänliga och uppmärksamma hårt arbetande människor. Vi var jätteglada. De följde upp vad vi önskade efteråt och det fanns något så gjorde de korrigeringar / justerade allt som behövdes. Vi skulle inte kunna vara lyckligare. Stort tack till Latlaft som har uppfyllt vår dröm.

Jan Olimb
41030090
jan@g-o.no
Verkställande direktör hos "Elektro firma Gulbrandsen & Olimb" AS

Jag kontaktade "Latlaft" på telefon och kom i kontakt med en mycket trevlig representant som bad mig att skicka de ritningar som jag hade förberett. Jag gick igenom dessa ritningar och gjorde några anmärkningar och korrigeringar, sedan gjorde jag igen korrigeringar på deras ritningar. De återkom snabbt till mig och korrigerade. Baserat på deras ritning så frågade jag om priset som jag fick inom en vecka efter förfrågan. Efter att ha fått priset så signerades kontraktet på en gång och produktionskapaciteten bokades upp. Leveranstid och förfallodatum hölls som lovat. Det fanns fyra anställda och leverans med tre släpvagnar gick smidigt. Vidare så monterades stockramen på 3 dagar. Snickarna som satte upp stugan verkar vara mycket kompetenta och noggranna ned vad de utförde. Hela byggprocessen tog endast 6 veckor vilket gjorde det till en utmaning att klara av att styra utvecklingen för elektriker och inpassningen av eldstaden. Om det fanns något som snickarna inte på plats kunde svara på, så behövdes det bara ett telefonsamtal till Lettland och allt var klarlagt. Jag tackar er igen för det snabba och angenäma samarbetet.

Jostein Thomassen
47 90133520
jostein.thomassen@no.aga.com
MSCc, Försäljnings- och marknadsdirektör

I början av processen så hade vi möjlighet att skapa vår egen skräddarsydda ritning på baserade på våra egna idéer och behov där vi fick stor hjälp från "Latlaft" att visualisera detta genom professionella 3D ritningar. Vidare så var tillverkningen professionell med överenskomna inspektioner två gånger så väl som att materialkvaliteten var enligt standarder, krav och specifikation. Stugan levererades som överenskommet, både avseende tiden och kvaliteten och vårt särskilda snickarteam var mycket professionella och serviceinriktade vilket skapade mycket god relation till dem. Sammanlagt så fick vi en imponerande byggnad med ett mycket bra förhållande mellan pris och värde. Nödvändiga justeringar under garantitiden har också utförts.

Øivind Bergstrand
+47 90081005
oivind.bergstrand@arte.no
Generaldirektör ART-Gruppen AS

Latlaft" har levererat en stuga 100 % enligt specifikation och kontrakt. Vi upplever att priset och värdet motsvarar våra ganska högt ställda förväntningar. Kvalitet och material har varit rakt igenom utmärkt. Snickarteamet har verkligen arbetat hårt och nyckelfrågan under byggfasen var att koordinera "Latlafts" team och annan arbetskraft från olika elektriker, rörmokare etc. vilket gjordes professionellt. Ledningen för "Latlaft" har genom hela processen gjort exakt enligt avtalet och har varit mycket hjälpsamma när något uppstått. Vi är mycket lyckliga över stugan och alla aspekter i våra kontakter med "Latlaft" har varit angenäma.

Jim Berg
+47 91 51 07 17
mail@jim.berg.no
AOCM i Omega Subsea and Technip Norge.

Efter en tur till fabriken och kontoret så stor det rätt klart att detta var ett företag som byggt upp en solid erfarenhet / expertis inom stugor och hus. De hade också fokus på HSE för snickare som arbetade I produktion, detta var också viktigt för oss så att vi snabbt kunde bli övertygade att detta var vår leverantör. Efter "några få omgångar" med arkitekt så var vår drömstuga och pris klart och kontraktet signerat. Vi bokade stugan med "premiumpaket" inklusive handsmidda dörrhantag, yttre koppardetaljer, bredare lister, skräddarsydda ekgolv etc, vi beställde också möbler: handgjorda ålderdomligt målat kök, badrumsmöbler, sängar med lådor, sängbord och garderob. De fyra snickarna som kom för att bygga vår stuga gjorde ett fantastiskt arbete, vi kunde aldrig önskat oss bättre arbetare. Vi hade flera professionella som gjorde inspektion på plats under byggprocessen och alla var mycket belåtna med vad de fick se, också efter att stugan var färdig så har flera professionella gjort besökt och alla har givit komplimanger för kvaliteten på material och deltajer på hantverket och möblerna. Jag rekommenderar Latlaft som leverantör för antingen stuga eller möbler.

Tor Olav Bjoraa
47 90192344
tobjoraa@gmail.com
Egenföretagare

Redan I början av processen så kunde jag se att "Latlafts'" organisation var professionell. De svarade snabbt och även på ett begripligt sätt på alla frågor av både tekniskt och affärsmässigt slag. Valuta för pengarna går inte att bestrida eftersom leveransen av produkten håller en mycket hög kvalitet och priserna är de bästa möjliga som man kan få i Europa. Vad beträffar byggprocessen så såg vi ett engagerat och skickligt byggteam, där var och en av dem hade en speciell styrka, men de kunde samtidigt klara av att täcka upp varandras kompetenser. Vissa tror att transport och import kan vara en utmaning men "Latlaft" visade professionalism på sättet de hanterade pappersarbetet och logistiken.

Jens Petter Elnæs
+47 906 53 337
jpettel@online.no
Konfidentiell

Byggerfarenheten med företaget Latlaft har varit utmärkt. Det gäller priset tjänsten, punktligheten och kvaliteten på utfört arbete. Teamet som monterade gjorde ett fantastiskt arbete med min stuga. På fem veckor så avslutade de en helt färdig stuga och mitt garage med utomordentlig kvalitet. Alla mina frågor och önskemål har besvarats och adresserats omedelbart. Vi var också särskilt nöjda med arkitekten här I Norge som hjälpte oss med allt pappersarbete för byggandet och en redovisningsfirma tog hand om importdokumenten. Stor hjälp till låg kostnad! Vi rekommenderar Latlaft till alla vi känner!

Bent Sigbjørn Sæther
40403636
sigbjorn@grue.kommune.no
Byggnadsingenjör

I början så hade vi inte riktigt bestämt oss för leverantören till vårt nya hus, men när vi såg annonsen i "Hyttemagasinet" av "Latlaft" så blev vi nyfikna. Eter att ha kontaktat dem och ett påföljande möte så bestämde vi oss att ändra leverantör. Vi har aldrig ångrat det. Projektfasen, byggprocessen och resultatet har varit en positiv "resa" för att förverkliga drömmen av en timmerstuga. Baserat på vår erfarenhet med "Latlaft", så skulle vi utan tvekan rekommendera denna leverantör av timmerstugor.